Ministerul Apararii Nationale
Armata 360 | Btlia tancurilor

Durata - 03:36
Publicat la data de 2018-06-22

Armata 360 | Btlia tancurilor

Durata - 03:36
Taguri: - Exerciţiu- Blindate

V-ați ntrebat vreodat cum se vede lumea atunci cnd te afli n scaunul unui pilot de avion de lupt, te deplasezi cu un tanc, sau cnd sari cu parașuta, ori faci scufundri n echipamentul de scafandru?

Lansm astzi, mpreun cu Grupul Media Ringier Romnia (prin intermediul Libertatea), un proiect editorial n premier: “Armata 360 ”.

Proiectul și propune s deschid ferestre inedite spre universul autentic militar, prin filmri spectaculoase, realizate n regim de realitate virtual- 360 de grade, realizate n cele mai interesante locații n care se instruiesc și și ndeplinesc misiunile militarii Armatei Romniei.

Primul episod a fost dedicat Zilei Forțelor Terestre Romne și v propune o filmare realizat de pe un tanc TR 85 M1 „Bizonul”, pe timpul unui exercițiu desfșurat n comun cu militarii americani n Centrul Secundar de Instruire pentru Lupt “Smrdan “ din județul Galați.

Produsele media vor fi realizate de jurnaliti profesioniti cu sprijinul unor specialiti militari, cu o camer 100% special, care d posibilitatea privitorului s vad toate unghurile din care a fost filmat un videoclip.

Conceptul 360 d impresia celui care vizioneaz c se afl prezent chiar acolo unde se desfoar aciunea.

Mișcați ecranul telefonului mobil sau atingeți cu degetul pentru a putea vedea imaginea 360 . Dac sunteți la un computer, explorați imaginea cu ajutorul mouse-ului. Pentru o experiența complet, folosiți ochelari VR.

Cu ajutorul realitii virtuale, realizatorii proiectului i propun s-i aduc pe cei care vor fi interesai s vizioneze produsele, n poligoanele militare, n tancuri, maini blindate de lupt, la bordul unor aeronave sau elicoptere, n adncuri alturi de scafandrii militari sau chiar la bordul navelor militare.

Embed link: