Despre noi

Armata României - ARMED este o platformă multimedia dedicată descoperirii şi cunoaşterii activităţii militare, de obicei sub forma unor filme si fotografii interesante, atractive şi puternice . ARMED a început în 2009, ca un site intitulat “Armata TV” în care ARmata şi MEDia se completau reciproc şi armonios, iar astăzi acoperă aproape toate subiectele.

Noi credem cu pasiune în dorinţa vizitatorilor de pătrundere în viaţa de zi cu zi a militarului pentru a schimba atitudini, vieți și, în cele din urmă, convingerea că o armată este creată nu pentru a genera şi întreţine conflicte ci pentru a menţine siguranţa fiecăruia dintre noi.

Site-ul de față a apărut, în primul rând, din nevoie. Din nevoia de a ne cunoaște mai bine armata și oamenii din care este compusa, mai bine spus.

Avem nevoie să știm, să înţelegem și, cel mai important, să judecăm corect acţiunile armatei.

Pe site-ul nostru veți găsi, deopotrivă, atât reportaje relevante din ţară cât şi din întreaga lume.

De fapt, tot ceea ce facem - de la filme, transmisii live la celelate fişiere multimedia - este condus de acest obiectiv:

Cum putem îmbunătăţi percepţia despre armată şi oamenii care o compun ?

ARMED este un site dezvoltat de o mână de oameni tineri și entuziaști, care vă invită să descoperiţi ARmata şi MEDia în dorinţa de a lua în permanenţă contact cu ceea ce este interesant şi atractiv în lumea militară.

ARMED este deținut de Ministerul Apărării Naţionale, dar avem o colaborare globală cu consilieri și voluntari din întreaga lume.