Tabăra de vară pentru cercetaşi - 2018

Am experimentat împreună, preț de o săptămână, provocarea, curajul, responsabilitatea, motivarea, succesul! Am întâmpinat și obstacole, dar renunțarea nu a fost o opțiune pentru noi. Am învățat multe lucruri inedite, ne-am focalizat pe activități importante și am fost hotărâți și perseverenți. Nu ne-am oprit decât atunci când ne-am îndeplinit misiunea primită.

Am fost o echipă și am câștigat prețuindu-i pe ceilalți, iar prioritățile lor au devenit prioritățile noastre. Am fost motivați, practici și ne-am legat emoțional și fizic de fiecare acțiune în parte, de un antrenament sau de o sarcină până am dus-o la bun sfârșit.

Această aventură nu ne-a cerut mai mult decât aveam, ci tot ce aveam: înțelegere, răbdare, control, determinare, disciplină, putere, altruism! Iar, la final, ne-am dat seama că tot ceea ce a contat este ceea ce ne-a rămas: experiențe extraordinare, amintiri de neuitat, prietenii durabile și, poate cel mai important – am învățat să aterizăm în picioare de pe tiroliana vieții! Acum, putem să spunem cu mândrie că: Suntem cercetași! Suntem cei mai buni! Suntem la înălțime!