Armata 360° | Bătălia tancurilor

V-ați întrebat vreodată cum se vede lumea atunci când te afli în scaunul unui pilot de avion de luptă, te deplasezi cu un tanc, sau când sari cu parașuta, ori faci scufundări în echipamentul de scafandru?

Lansăm astăzi, împreună cu Grupul Media Ringier România (prin intermediul Libertatea), un proiect editorial în premieră: “Armata 360 ”.

Proiectul își propune să deschidă ferestre inedite spre universul autentic militar, prin filmări spectaculoase, realizate în regim de realitate virtuală- 360 de grade, realizate în cele mai interesante locații în care se instruiesc și își îndeplinesc misiunile militarii Armatei României.

Primul episod a fost dedicat Zilei Forțelor Terestre Române și vă propune o filmare realizată de pe un tanc TR 85 M1 „Bizonul”, pe timpul unui exercițiu desfășurat în comun cu militarii americani în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă “Smârdan “ din județul Galați.

Produsele media vor fi realizate de jurnalişti profesionişti cu sprijinul unor specialişti militari, cu o cameră 100% specială, care dă posibilitatea privitorului să vadă toate unghurile din care a fost filmat un videoclip.

Conceptul 360° dă impresia celui care vizionează că se află prezent chiar acolo unde se desfăşoară acţiunea.

Mișcați ecranul telefonului mobil sau atingeți cu degetul pentru a putea vedea imaginea 360° . Dacă sunteți la un computer, explorați imaginea cu ajutorul mouse-ului. Pentru o experiența completă, folosiți ochelari VR.

Cu ajutorul realităţii virtuale, realizatorii proiectului îşi propun să-i aducă pe cei care vor fi interesaţi să vizioneze produsele, în poligoanele militare, în tancuri, maşini blindate de luptă, la bordul unor aeronave sau elicoptere, în adâncuri alături de scafandrii militari sau chiar la bordul navelor militare.