Ministerul Apararii Nationale
Orchestra și soliștii Ansamblului Artistic Doina al Armatei oferă on-line publicului meloman un evantai muzical dedicat Sfintelor Sărbători de Paști.

Durata - 01:28:51
Publicat la data de 2021-05-01

Orchestra și soliștii Ansamblului Artistic Doina al Armatei oferă on-line publicului meloman un evantai muzical dedicat Sfintelor Sărbători de Paști.

Durata - 01:28:51
Taguri: - Sărbători
Locaţie: - Bucureşti

Învierea Domnului sau Sărbătoarea de Paști este una dintre cele mai mari sărbători religioase ale anului care constituie fundația de bază a credinței și a Bisericii creștine.
Arta a însoțit cu entuziasm armele, conferind un relief distinct spiritualității militare.
Nicicând n-a fost resimțită atât de intens, ca în zilele noastre, nevoia de artă și cultură, de opere care să se adreseze cu sensibilitate și delicatețe sufletului. Muzica se numără printre fenomenele care îi apropie pe oameni.
Pasiunea aceasta a existat dintotdeauna în inimile militarilor și nu s-a domolit vreodată.
Împreună traversăm o perioadă extrem de dificilă privind sănătatea și valoarea vieții, când semenii noștri sunt încercați de noua pandemie. În acest sens, este mare nevoie de rugăciune și de ajutorare frățească, de apropiere de Dumnezeu.
Aceste vremuri ne cheamă să prețuim viața și sănătatea noastră, precum și viața și sănătatea semenilor noștri, ca fiind daruri primite de la Dumnezeu, pe care însă trebuie să le protejăm cu multă responsabilitate spirituală și sanitară.
Dorim ca Sfintele Sărbători de Paști să aducă tuturor românilor multă sănătate și pace, bucurie și speranță!
Din inimă, vă adresăm tuturor salutul pascal: Hristos a înviat! Adevărat a înviat!

Embed link: